Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Presentació de la WeDo Party 2019

El dimarts 26 de març presentàrem la #WeDoParty2019 amb Mercedes Garrido, consellera de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, Jaume Mateu director general de Mobilitat i Transports del Govern de les Illes Balears, Joan Ferrer, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Palma, Andreu Mir, Director General del Col·legi Sant Pere -Escoles Diocesanes i Jaume Català, responsable de Robotix Balears.

La presentació es realitzà al Col·legi Sant Pere (Palma) l’escenari que acollirà el proper dissabte 30 de març a a uns 400 alumnes de 50 escoles de Mallorca, abordant la Mobilitat sostenible com a repte d’aquesta edició. A continuació compartim alguns moments de la conversa durant la presentació.

La #WeDoParty2019 compta amb la colaboració de 3glopsQuelyLaccaoTemps LliureRIU HotelsHabitissimo i el suport el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma.

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad