Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Entitat col·laboradora amb MEET EPS

Aquest passat dimarts dia 11 juny l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la UIB i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, MP (FUEIB) han organitzat un acte de reconeixement a totes les persones, empreses i entitats que fan possible el programa MEET EPS per a la promoció de les Matemàtiques, Enginyeries, Edificació i Tecnologia.

Robotix Balears és, juntament amb altres empreses i entitats, col.laborador per fomentar les vocacions científico-tecnològiques especialment entre els estudiants de primària i secundària dels centres educatius de les Illes Balears.

 

Gràcies a tots per fer possible aquest gran projecte i per inspirar les futures generacions d’innovadors i científics.

WhatsApp Image 2024-06-13 at 12.13.39
Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad