Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Robotix Balears

Activitats Extraescolars
2023-2024

Ja estan obertes les inscripcions pel curs 2022-2023. Per fer la inscripció, fes click al següent quadre:

Escoles
0
Alumnes
0
Facilitadors
0
Anys
0

Des de l’any 2015 oferim activitats extraescolars per a totes les edats, des d’Infantil a Secundària passant per Primària, basades en recursos i metodologies de LEGO® Education a una gran part dels centres educatius de Mallorca i Menorca. Més de 10.000 alumnes ja han participat en les nostres extraescolars.

Si per qüestions d’horari no us va bé assistir a les extraescolars de la vostra escola o bé no s’ofereix l’extraescolar de robòtica a la mateixa escola, també vos oferim la possibilitat de venir a la nostra Acadèmia a Inca.

STEAM CREATIVITAT INNOVACIÓ COMUNICACIÓ EMPRENEDORIA TREBALL EN EQUIP RESOL·LUCIÓ DE PROBLEMES STEAM CREATIVITAT INNOVACIÓ COMUNICACIÓ EMPRENEDORIA TREBALL EN EQUIP RESOL·LUCIÓ DE PROBLEMES
ROBOTIX INFANTIL (de 3 a 5 anys)

Es tracta d’aprendre i jugar a l’aula en diferents espais o racons amb recursos i activitats dissenyats per LEGO Education, on els petits realitzen simultàniament diferents activitats de tipus cognitiu, manipulatiu i simbòlic.

Explicar històries, aprendre matemàtiques, distingir formes i mides… a través del joc i amb materials específics de LEGO® Education.

ROBOTIX 1 (de 6 a 8 anys)

A través de l’exploració del funcionament de Màquines i Mecanismes, els nens i nenes actuen com els nostres joves científics i enginyers per investigar i comprendre el funcionament de les màquines i mecanismes senzills del dia a dia, com engranatges, palanques, rodes i eixos.

Serà el primer pas per a la introducció a la robòtica amb LEGO® WeDo i SPIKE ESSENTIAL, que els permetrà construir i programar el seu propi robot per superar diferents reptes d’una manera divertida.

ROBOTIX 2 (> 9 anys)

Els alumnes dissenyaran, construiran i programaran els seus primers robots amb LEGO® MINDSTORMS EV3 i SPIKE PRIME, utilizant peces de LEGO i sensors. Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels motors ia utilitzar diferents sensors com el tacte, la llum, els ultrasons i el so. 

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad