Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Uneix-te al nostre equip

Estem cercant monitores i monitors pel curs 23-24
Si tens formació o experiència vinculada en el món educatiu, tecnològic, científic i/o sociocultural, vols formar part de la nostra empresa? Volem crear un borsí de monitors de lleure per incorporar pel curs 23-24 per les activitats extraescolars que oferim a gran part dels centres educatius de Mallorca. També volem incorporar per cobrir baixes, temporades d’estiu, nous projectes i ampliació d’equip pel curs vinent. Un borsí amb una durada de 2 anys.
Zones: Palma, Calvià, Manacor, Inca, Llucmajor.

Si no funciona el formulari d’inscripció al borsí, envie’ns el teu currículum al següent correu electrònic: didac@robotixbalears.com

 

PAS 1

Descarrega i emplena la documentació. Amb aquesta fitxa podràs valorar els teus mèrits de formació acadèmica, cursos i certificats, idiomes i experiència laboral a partir d’un sistema propi de puntuació.

Per facilitar l’edició del document teniu una versió editable en format Microsoft Word.

Nota: Per favor, no editar el document directament a Google Drive, descarregar primer el document.

PAS 2

Emplena el formulari amb les teves dades personals i adjunta la documentació del Pas 1.

Dades Personals

Finalitat identificativa
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Cal inserir la fitxa de mèrits emplenada, el currículum vitae complet i cartes de recomanació (si és el cas). Tots els arxius han d'estar en format pdf.

Altres dades

Protecció de dades

Per llegir el document "Acuse de recibo de su currículum" anar a: robotixbalears.com/acusecv

Veracitat i responsabilitat

PAS 3

Contactarem amb vosaltres via telefònica o mitjançant correu electrònic per comunicar la data i horaris de la jornada d’ocupació per venir a fer l’entrevista personal.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad