Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Activitats extraescolars a Inca

Acadèmia Robotix

Des de principis del 2022, Robotix Balears ha estrenat un nou espai on oferir tota mena d’activitats extraescolars a Inca.

Si per qüestions d’horari no us va bé assistir a les extraescolars de la vostra escola o bé no s’ofereix l’extraescolar de robòtica a aquesta, podeu venir a participar en la nostra seu on hem organitzat diferents grups en dies i horaris que més s’adapten a les necessitats de les famílies.

ROBOTIX I (de 6 a 8 anys)

A través de l’exploració del funcionament de Màquines i Mecanismes, els nens i nenes actuen com els nostres joves científics i enginyers per investigar i comprendre el funcionament de les màquines i mecanismes senzills del dia a dia, com engranatges, palanques, rodes i eixos.

Serà el primer pas per a la introducció a la robòtica amb LEGO® WeDo, que els permetrà construir i programar el seu propi robot per superar diferents reptes d’una manera divertida.

ROBOTIX II (de 9 a 12 anys)

Els alumnes dissenyaran, construiran i programaran els seus primers robots amb LEGO® MINDSTORMS EV3, utilizant peces de LEGO i sensors. Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels motors ia utilitzar diferents sensors com el tacte, la llum, els ultrasons i el so.

ROBOTIX INFANTIL (de 3 a 6 anys)

Els infants més petits també poden gaudir d’un espai on aprendre jugant en diferents espais o racons amb recursos i activitats de LEGO Education, on realitzen simultàniament diferents activitats de tipus cognitiu, manipulatiu i simbòlic.

 

 

L’horari serà una sessió setmanal d’una hora de durada i pot ser dilluns o dijous de 18,00 a 19.00 h. Els grup i horaris es poden adaptar o variar en funció de les necessitats de les famílies, del nombre d’inscripcions rebudes i la disponibilitat dels inscrits/es.

STEAM BALEARS
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad