Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Robotix Balears rep una subvenció del Consell de Mallorca per al foment de l’ús de la llengua catalana

El passat 16 de maig es va publicar al BOIB la resolució dels ajuts de mínims per al foment de l’ús de la llengua catalana per a l’any 2024 que varen convocar a través del Consell de Mallorca.

Robotix Balears és una de les empreses que ha rebut els ajuts en concepte de la difusió i la promoció de l’ús social de la llengua catalana en el material, fulletons, marxandatge… que fem ús en les nostres activitats educatives i de lleure.

Des de la nostra entitat i juntament amb el suport de la comunitat educativa i lingüística,  podem crear una xarxa de suport que faci més forta i visible la nostra llengua. Aquesta ajuda és només el començament, i estem convençuts que, amb treball i dedicació, aconseguirem grans coses per al català.

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad