Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Tallers de Sant Antoni

Benvinguts al nostre blog dedicat a la celebració única de la festivitat de Sant Antoni!

Aquest any, estem emocionats de compartir amb vosaltres una experiència encantadora que combina la tradició i la innovació: tallers de treballs manuals i robòtica inspirats en aquesta venerada festa. Sant Antoni, patró dels animals, els pagesos i, de manera més moderna, també de la tecnologia, ens ofereix una oportunitat única per explorar la creativitat i la ciència d’una manera divertida i interactiva. Acompanyeu-nos en aquest viatge fascinant on la història es barreja amb la creativitat i la tecnologia, oferint una perspectiva única sobre aquesta tradicional celebració. Prepareu-vos per a una immersió en tallers que fusionen el passat i el futur per celebrar Sant Antoni com mai!

Als nostres tallers hem dut a terme un robot, el qual els nostres infants el convertien en un vertader dimoni! La seva inspiració venia donada després d’escoltar el contacontes que l’educador/a els va contar sobre els diferents dimonis de l’illa de Mallorca.

A més, també vàrem dur a terme un taller de manualitats, on els alumnes creaven la seva pròpia màscara de dimoni!

Varen ser tallers molt divertits i apassionants, on la cultura de l’illa de Mallorca i la tecnologia es ajuntaven per regalar-nos un moment divertit i d’aprenentatge!

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad