Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Tallers de creació d’històries

El dia de Sant Jordi, una festa emblemàtica i va ser commemorat amb una dosi extra de creativitat enguany. La nostra empresa va organitzar una sèrie de tallers especials per als més petits, oferint-los una oportunitat única per a la imaginació i la diversió.

Una de les activitats més populars va ser els tallers de LEGO, on els nens i nenes van poder posar a prova la seva inventiva i crear històries fascinants. Amb peces de colors intensos i infinites possibilitats, van construir mons i personatges únics, tot donant vida als seus contes imaginatius.

Aquests tallers van oferir als participants dues opcions: la primera, deixar volar la seva imaginació i crear històries lliurement; la segona, utilitzar un conjunt de targetes que proporcionaven una història inicial, desafiant-los a crear un nou final emocionant. Amb cada nova peça de LEGO, es van teixir noves aventures i emocions, demostrant que la creativitat no té límits.

Els nostres joves artistes van sorprendre amb les seves idees innovadores i el seu entusiasme contagiant, cada creació reflectia la seva imaginació única i el seu amor per la narració de contes.

Amb aquests tallers, vam celebrar la bellesa de la narrativa i la màgia de la creativitat, obrint portes a nous mons i noves aventures. Esperem que aquesta experiència hagi inspirat els nostres joves participants a continuar explorant el poder de la seva imaginació i a seguir creant històries fascinants en els seus propis universos imaginatius.

Gràcies a tots els que van participar en aquesta jornada tan especial i felicitats a tots en aquest dia de Sant Jordi. Que la màgia dels contes i la creativitat continuïn acompanyant-nos en el nostre viatge de descobriment i inspiració.

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad