Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Explorant la Robòtica a l’Escola Institut Pintor Joan Miró amb Robotix Balears

A Robotix Balears estem encantats d’anunciar el nostre recent projecte a l’Escola Institut Pintor Joan Miró, on hem tingut l’oportunitat de treballar amb alumnes entusiastes en un apassionant viatge a través de la robòtica. Aquest projecte ha estat una aventura educativa on els participants han construït diversos animals robòtics utilitzant peces de LEGO, creant així un espai natural on aquests animals poden interactuar lliurement sense cap tipus de barrera.

El projecte s’ha estructurat en quatre sessions, repetint-se dues vegades en el mateix centre, però en diferents mesos, per assegurar que tots els alumnes tinguessin l’oportunitat de participar i gaudir d’aquesta experiència única.

Els alumnes han mostrat un gran entusiasme i han acabat molt contents amb els resultats obtinguts. La seva creativitat i dedicació s’han vist reflectides en cada una de les construccions robòtiques. A més, hem enregistrat un vídeo del producte final aconseguit pels alumnes, que podeu trobar al nostre Instagram @RobotixBalears. Us animem a veure’l per descobrir les increïbles creacions que han realitzat.

Estem molt orgullosos de tots els alumnes per la seva participació i esperem continuar inspirant a les noves generacions amb més projectes educatius com aquest. Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia de totes les nostres activitats i projectes futurs.

Al següent enllaç podeu trobar el reel d’Instagram mostrant el resultat final del projecte!

 

Enllaç a Instagram: https://www.instagram.com/reel/C7n_TcbNuuv/?igsh=MTl4YTF0ZGkzbjNoaA==

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad