Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

La WeDo Party 2019 congrega més de 400 nins i nines a Palma

ELa #WeDoParty2019 celebrada a Palma el dissabte 30 de març, reuní a més de 400 nins i nines de 50 escoles de Mallorca. Una xifra que arribà a congregar a 800 persones entre pares i alumnes que passaren pel Col·legi Sant Pere i que no es volgueren perdre aquesta edició que va abordar la Mobilitat Sostenible.

Entre les 10 i les 14 hores els grups anaren presentant els projectes en els que han treballat durant aquest trimestre i ho feren davant els pares i els membres del jurat que estaven integrats per facil·litadors, professionals de diferents àmbits, alumnes del propi Col·legi Sant Pere i també d’alguns responsables polítics com, Joan Ferrer, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Palma, que no es va voler perdre com els ciutadans i ciutadanes del futur veuen el transport per mar, terra i aire.

Wedo Party 2019
Wedo Party 2019
Wedo Party 2019
Wedo Party 2019

La #WeDoParty2019 ha estat possible amb la colaboració de 3glops, Quely, Laccao, Temps Lliure, i el suport el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad