Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

WeDo Party 2019

El dissabte 30 de març del 2019 el Col·legi Sant Pere (Palma) acull la #WeDoParty2019, l’exhibició de robòtica educativa, dels nins i nines de 6 a 9 anys que estan participant a les activitats extraescolars de robòtica impartides per Robotix Balears, representant oficial de LEGO Education a les Illes Balears.

La MOBILITAT SOSTENIBLE és el repte d’aquesta primera edició, que reuneix a uns 400 alumnes de 50 escoles de Mallorca

Durant aquest trimestre aquests nins i nines de 1er a 3er Primària han reflexionat sobre el transport de les Illes Balears i la funcionalitat que té per els seus habitants, identificant les principals problemàtiques, oportunitats i proposant noves solucions vinculades a la mobilitat a través de la robòtica educativa i les STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). 

Durant la jornada i en horari de 10:00 a 14:00 hores, els diferents equips presentaran davant un equip d’experts el treball realitzat: la maqueta que han dissenyat i construït amb peces i motors de LEGO, de forma creativa i original, amb un element de programació i moviment; un pòster científic que il·lustra el que han descobert, els llocs visitats, la pròpia maqueta o allò que més han gaudit amb la solució que proposen. Cada equip tindrà un horari i aula assignat per fer la presentació de les seves maquetes. Podeu consultar el cronograma aquí. 

Aquesta exhibició és també una excel·lent oportunitat per implicar les famílies, que podran contemplar els treballs que els seus fills i filles estan realitzant i els coneixements adquirits amb l’aprenentatge de robòtica, com el treball en equip, resol·lució de problemes i creativitat, com a habilitats i competències clau del segle XXI. 

A més de les presentacions també realitzarem activitats, jocs i demostracions vinculades a la ciència i tecnologia educativa mitjançant tallers de robòtica, demostracions, etc. pels nins i nines i les seves famílies.

La #WeDoParty2019 compta amb la colaboració de 3glopsQuelyLaccaoTemps Lliure i el suport el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma.

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad