Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

STEAM Party Balears

STEAM Party Balears és un gran esdeveniment, per famílies amb nins i nines de 6 a 16 anys, en el qual ens unim per aprendre i divertir-nos plegats i on podreu gaudir de moltes activitats i tallers sobre ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques.

L’objectiu d’aquesta trobada familiar és fomentar el coneixement I la interacció dels nins I nines amb les STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art I Matemàtiques).

A través de petits reptes, els nins i nines reflexionen, experimenten i treballen en equip per trobar una solució. Pretenem que aquest procés serveixi per aprendre a aplicar els conceptes de les STEAM a la vida real i competències com el treball en equip, creativitat i innovació, resolució de problemes, pensament crític i aprendre a comunicar amb els altres.

És un esdeveniment gratuït que es desenvoluparà arreu de les Illes Balears. La primera edició va ser el passat dissabte 2 de juny del 2018 a Inca (Mallorca), va ser una tarda ben entretinguda plena de diversió i aprenentatge, amb música, castells inflables i tallers de la mà de LEGO Education Robotix Balears i altres col·laboradors. Esperem en ganes la següent!


Per més informació contacta amb nosaltres.

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad