Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Tallers

Els tallers STEAM sorgeixen com una manera de fomentar i despertar interès i motivació cap a les professions vinculades amb la Ciència, Tecnologia, Enginyeria, les Arts i les Matemàtiques, més conegudes com a STEAM.

Els tallers estan destinats a nins i nines d’entre 4 i 16 anys i són flexibles i adaptables a les circumstàncies de cada realitat educativa i destinatari d’intervenció.

Els tallers STEAM resulten una entretinguda activitat per aprendre a aplicar els conceptes de les STEAM a la vida real i treballar el pensament computacional i altres competències com el treball en equip, creativitat i innovació, gestió de conflictes i resolució de problemes, pensament crític, aprendre a aprendre i aprendre a comunicar amb els altres.

Per més informació contacta amb nosaltres.

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad