Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Setmana de la pau i no violència escolar a Robotix Balears

Ahir, dia 30 de gener, es va celebrar a les escoles espanyoles el Dia Escolar de la No-violència I la Pau (DENIP). Els orígens d’aquesta celebració es remunten a 1964, gràcies a la iniciativa del poeta i pacifista mallorquí Llorenç Vidal, el qual donava suport a una educació pacificadora, juntament amb l’establiment de la data 30/01 com a data oficial de la no-violència i pau escolar de la mà l’Organització de Nacions Unides en 1993 i coincidint amb l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi. Cada any donem importància a aquest dia per recordar el foment dels valors de la pau.

Des de Robotix Balears procurem sempre donar l’oportunitat d’aprendre a treballar en equip, relacionar-nos i conviure amb els altres, així com donar protagonisme a valors com la tolerància, solidaritat i respecte cap als companys i companyes. A més, la darrera setmana de gener aprofitem aquesta fita per fer activitats de reflexió sobre la importància de la pau i expressar el que significa per nosaltres un món amb pau i no violència.

Us desitgem amor, no violència i pau a tots i totes.

I us deixem la lletra d’una preciosa cançó que ens acompanya aquesta setmana i prové d’El musical més petit, es tracta d’una versió en català de l’original amb anglès I’d like to teach the wordl to sing:

EL MÓN SERIA

El món seria més feliç
si tots fóssim amics.
Jugar tots junts,
cantar tots junts,
seria divertit.

El món seria molt millor
si no tinguéssim por
si sense demanar perdó
poguéssim ser com som.

El món seria més humà
si tots fóssim germans
si ens agaféssim de les mans
com mai ho hem fet abans.

En un altre món
és el món que volem
és el món que volem
en un altre món.

 

 

 

 

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad