Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Facilitador Robotix Mallorca

Vols treballar a ROBOTIX Mallorca?

El curs 2015-2016 va finalitzar amb un èxit superior pel que fa al número d’alumnes i d’escoles que han ofert les nostres activitats extraescolars de robòtica amb LEGO Education. Mentrestant, en aquests darrers mesos previ a les vacances d’estiu, hem visitat moltes escoles per donar a conèixer quina és la nostra extraescolar, on també hem fet moltes demos i tallers amb èxit d’assistència d’alumnes i pares, si ens heu seguit pel facebook.

Malgrat que ja són vacances, per nosaltres és hora de preparar el curs 2016-2017: novetats en materials de LEGO Education, formacions per docents en robòtica educativa, noves activitats extraescolars…i sobretot més monitors que ens vulguin acompanyar en aquesta nova etapa de ROBOTIX Mallorca.

Efectivament, necessitem nous monitors per les nostres activitats extraescolars amb robòtica educativa de LEGO Education pel pròxim curs 2016-2017.

Facilitador Robotix Mallorca

Si estau interessats en formar part del nostre equip, potser seria convenient que comproveu si el que cercau és el que nosaltres podem oferir.

Què volem dels nostres monitors?

Sobretot que vos agradi estar amb nins i nines i tengueu experiència amb el tracte amb nins/es i amb direcció de grups grans i petits. Si a més teniu experiència en casals, esplais, activitats esportives, associacions o activitats extraescolars, molt millor. Què més ens agradaria? Valorem la formació en magisteri, pedagogia, educació social, animació cultural o arts escèniques, ja siguis titulat o estudiant. És imprescindible carnet de conduir amb vehicle propi i coneixements d’idiomes del català i castellà (l’anglès és un plus). 

Quines tasques desenvolupareu?
Moltes i variades. Des de l’organització de l’espai per a facilitar el correcte desenvolupament de les sessions extraescolars, acompanyar els participants en l’aprenentatge personalitzat i per interessos, fer les activitats setmanals programades, etc. Però especialment facilitar l’aprenentatge de les competències i habilitats del segle XXI (comunicació, creativitat, innovació, treball en equip, resolució de problemes, lideratge) així com promoure les vocacions científiques i tecnològiques entre els nens i nenes a través de la robòtica educativa de LEGO Education.

Si creieu que teniu aquestes característiques i estau interessats en el nostre projecte, contacteu amb nosaltres enviant email a la següent adreça monitors@robotixmallorca.com, indicant el vostre interès en formar part dels processos de selecció (No envieu cap CV). A continuació vos enviarem el nostre model de CV perquè ho pugueu omplir.

Important: només acceptarem CV que vinguin amb el nostre model.

 

Model_CV_Robotix_Mallorca.doc

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad