Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Campament d’estiu amb ROBOTIX Mallorca

Durant els passats dies 6 al 10 de juliol varem organitzar el primer Campament d’estiu de ROBOTIX Mallorca amb més de 40 nins i nines de Mallorca al Campament de la Victòria (Alcúdia).

Des del primer moment en que varem dissenyar aquest campament, teníem clar dos objectius: en primer lloc, que els participants, molts d’ells apuntats a les nostres extraescolars de diferents escoles del curs 2015-2016, aprenguessin una mica més de la robòtica que havien fet al llarg del curs. Els més petits amb els Robots WeDo i els sets d’expansió per dissenyar, construir i programar màquines més complexes; i els més grans, amb programació avançada amb els robots MINDSTORMS EV3.

En segon lloc, de la mateixa manera que la missió de ROBOTIX Mallorca és fomentar les habilitats i competències del segle XXI, aquest campament era “l’excusa” per fer activitats molt diverses on els nins i nines desenvolupin la seva creativitat i talent, busquin solucions a reptes, aprenguin a treballar en equip, etc. Es a dir, incidir més en allò que han fet durant el curs amb els recursos i metodologies de LEGO Education, però aquesta vegada complementant amb altres tallers (dibuixar samarretes, busseig amb càmera fotogràfica, fabricar la seva pròpia fona, etc). Tot plegat amb ganes de diversió!

A la nostra pàgina de Facebook ROBOTIX Mallorca varem publicar diàriament moltes imatges amb una breu explicació del anaven fent. Ara hem volgut recopilar aquestes imatges i altres que teniem guardat en un vídeo que confiem que agradi als propis nins i nines i els seus familars.

Des de ROBOTIX Mallorca, en el nom de tots els monitors que hi vàrem estar (Pep Toni, Marta C., Auba, Carme, Sebastià i Marta R.) volem agrair a les famílies la confiança que heu dipositat en nosaltres al deixar-nos els vostres fills i filles i sobre tot agrair l’excel.lent predisposició i ganes de passar-ho bé per part dels nins i nines. Ja ho sabeu: el proper estiu, més!

Un campament d’estiu amb molt més que robots!

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad