Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

LEGO y robots

Robots y LEGO Education: material escolar del siglo XXI

El passat diumenge 3 de juliol varem ser protagonistes d’un extens reportatge publicat al Diario de Mallorca titulat Robots y LEGO: material escolar del siglo XXI.

Aprofitant que estavem impartint una formació de robòtica educativa amb els robots MINDSTORMS EV3 de LEGO Education a un grup de professors de Primària i Secundària a IES Antoni Maura, la periodista Mar Ferragut va assistir a una de les sessions per a esbrinar què és això de la robòtica educativa i què està fent ROBOTIX Mallorca per difondre aquesta activitat i metodologia a moltes escoles de Mallorca.

Aquí està la primera part del reportatge (podeu fer click a sobre de l’article i descarregar-ho per llegir-ho):
LEGO y robots

Aquí està la segona part del reportatge (podeu fer click a sobre de l’article i descarregar-ho per llegir-ho):

LEGO y robots

La tasca de ROBOTIX Mallorca no és només oferir activitats extraescolars amb robòtica educativa de LEGO Education, tal com ja hem fet al llarg d’aquest passat curs (i amb una excel.lente previsió pel curs 2016-2017). El nostre objectiu és difondre les avantatges de la metodologia i recursos de LEGO Education a nivell curricular, on els docents poden utilitzar un ventall de materials de LEGO Education pràcticament per a qualsevol assignatura o àrea d’aprenenentatge mitjançant Matemàtiques amb MoreToMath de LEGO Education, Llengües amb StoryStarter de LEGO Education o Tecnologia amb WeDo de LEGO Education.

Com a representants de LEGO Education a Mallorca estem a disposició de les escoles perquè puguin conèixer aquests recursos i entendre cóm poden fer la integració curricular amb la formació del seu professorat.


Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad