Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Formació MINDSTORMS EV3

Formació per docents en MINDSTORMS EV3 de LEGO Education

Els recursos de LEGO Education no només estan enfocats a les activitats extraescolars, on ROBOTIX és pioner amb més de 15.000 alumnes a tot Espanya i, concretament ROBOTIX Mallorca ha impartit aquestes activitats a 16 centres i més de 250 alumnes durant aquests curs 2015-2016 que ha acabat.

Precisament un dels punts forts de LEGO Education és a nivell curricular, on ha fet evolucionar l’aprenentatge de la ciència, les matemàtiques, la física i la tecnologia mitjançant la plataforma LEGO MINDSTORMS Education EV3.

Els propers dies 29 i 30 els professors de cicle superior de Primària i Secundària tenen una excel·lent oportunitat per conèixer de prop cóm poden utilitzar els robots MINDSTORMS a classe.

ROBOTIX Mallorca, conjuntament amb LEGO Education, impartirem una formació molt pràctica amb l’objectiu de proporcionar metodologies de treball que permetin al docent l’ús de la robòtica com a recurs didàctic per les diferents temàtiques curriculars: matemàtiques, electrònica, informàtica, física, etc. Es tracta d’aprendre a aplicar la robòtica educativa amb els robots MINDSTORMS a les diferents àrees curriculars, sense deixar de banda l’aprenentatge del treball col·laboratiu, la resolució de problemes i la creativitat dels alumnes en edats entre els 10 i 16 anys.

Formació MINDSTORMS EV3

Al igual que qualsevol recurs de LEGO, ens agrada jugar, muntar, construir…amb les mans. Per això volem que les certificacions oficials de LEGO Education Academy proporcionen una experiència “hands on”, on els docents construeixen, programen i assoleixen els reptes que després els seus alumnes hauran de fer. Per aconseguir-ho, els participants treballaran diferents activitats relacionades amb les àrees curriculars de cicles superior de Primària i de Secundària mitjançant el robot MINDSTORMS EV3.

La formació serà impartida a l’institut IES Antoni Maura per una formadora certificada per LEGE Education Academy.

Si esteu interessats, contacteu amb nosaltres a l’email jaume@robotixmallorca.com o al telèfon 676 791 955

Queden poques places…

 

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad