Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

FIRST LEGO League o cóm potenciar les vocacions científiques i tecnològiques

Recentment es va celebrar a Tenerife un dels majors esdeveniments en robòtica educativa: Open European Championship FIRST LEGO League.

116 equips de 40 països formats per joves en edats entre 10 i 16 anys vinguts des de qualsevol racó del món (Xina, EE.UU., India, Jordània, Sudàfrica, Eslovènia, Austràlia, Israel, Brasil, Anglaterra, Espanya, Alemania, etc.) són xifres que ens poden donar una idea de la magnitud d’aquest event.

Ara bé, el més important no són les xifres per se, sinó sobre tot la vocació de difondre la ciència i la tecnologia. 

ROBOTIX Mallorca dóna recolzament a aquesta iniciativa des de fa 10 anys com a únic distribuïdor autoritzat de LEGO Education ROBOTIX a Mallorca. I ho volem fer mitjançant les activitats extraescolars que impartim pels nins i nines a partir dels 10 anys amb el disseny, construcció i programació dels robots MINDSTORMS EV3.

Molt aviat tendreu notícies importants sobre les extraescolars de ROBOTX Mallorca i FIRST LEGO League.

FIRST LEGO League és molt més que robots!

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad