Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Carles Capdevila i AMIPA CEIP Es Puig

El passat 3 de juny el periodista Carles Capdevila va ser el convidat amb motiu del 25è aniversari de l’AMIPA Es Puig de Lloseta que es va celebrar al Teatre de Lloseta.

La seva xerrada “Educació amb humor”, davant un nombròs públic, va adreçada als pares i mares amb fills de totes les edats, on d’una manera divertida i distesa ens ajuda a treure aquesta pressió que, com a pares, tenim davant els reptes de l’educació dels nostres fills.

Com diu el propi Carles Capdevila fa poc a una entrevista, “…educar millor és educar amb 5 sentits: sentit comú, del ridícul, del deure, de la moral i de l´humor…”

Aquí està un petit resumen de la seva xerrada i també un homenatge a la gran tasca que he fet (i està fent) l’APIMA Es Puig a Lloseta.

Felicitats!

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad