Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Escola Nova 21: aliança per un sistema educatiu avançat

Escola Nova 21: de memoritzar a comprendre

Ahir dissabte va tenir lloc a Barcelona la Jornada Escola Nova 21: Aliança per un sistema educatiu avançat. El títol de la jornada anticipa què es preten i què volen fer un conjunt d’escoles i institucions educatives de Catalunya davant els reptes de la societat del coneixement en un món globalitzat.

Recomanem especialmente als equips docents que visitin la página web d’aquesta iniciativa per agafar idees que, de bon segur, les podrien posar en pràctica a les nombroses escoles de Mallorca que tenen ganes de configurar un nou paradigme educatiu.

Escola Nova 21: aliança per un sistema educatiu avançat

L’article del diari Ara resumeix aquesta jornada que, amb el títotl “De memoritzar a comprendre” ens permet tenir una idea més aproximada del procés de canvi que moltes escoles estan iniciant: quines competències s´han de treballar i sobre tot cóm, nous sistemes d’avaluació i organització dels centres, empoderament dels mestres, etc.

ROBOTIX
, com a distribuidor autoritzat de LEGO Education, forma part d’aquesta xarxa pel coneixement i experiencia en metodologies i practiques pedagògiques entorn als recursos LEGO Education des de fa més de 10 anys. Durant aquest periode hem contribuit formant als docents amb aquestes metodologies actives i proporcionant un ampli ventall de recursos que fomenten la creativitat, el treball en equip i la resolució dels problemas.

ROBOTIX Mallorca, com membre de la xarxa LEGO Education ROBOTIX, també volem ajudar a la comunitat educativa de diferentes maneres: per una banda, no tan sols donant a conèixer i assessorant sobre els diferents recursos LEGO Education adients segons àrees d’aprenentatge i etapes educatives, sinó també formant als docents. Per altra banda, mitjançant els tallers i activitats extraescolars de robótica educativa que impartim a moltes escoles de Mallorcades de fa anys i particularment des del curs 2015-2016.

 

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad