Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Fira de la Ciència a Pràctiques amb Robotix Mallorca

ROBOTIX Mallorca a la Fira de la Ciència a Pràctiques

Volem fer ressó de la propera Fira de la Ciència que organitza l’AMIPA de l’escola de Pràctiques, on ROBOTIX Mallorca hi estarà present organitzant diferentes activitats amb la finalitat de difondre la tecnologia i la ciència mitjançant la robòtica de LEGO Education.

Adjunt descripció d’aquest esdeveniment i vos animem a que vengueu.

La ciència arriba a Pràctiques!!!! L’escola amb el suport de l’amipa engega un nou projecte per fer arribar la ciència als més petits. Els alumnes a l’escola treballaran diferents experiments i entre els diferents cursos es mostraran les diferents experiències.

Fira de la Ciència a Pràctiques amb Robotix Mallorca

Divendres dia 20 de maig de 18:00 a 20:00 tots junts podrem gaudir de la I Fira de la Ciència a Pràctiques. Es farà una jornada de portes obertes en el que els pares també en serem els protagonistes acompanyant als nostres fills. A la Fira hi haurà experiments que faran els alumnes amb els seus mestres, i un parell d’experiments fets directament per famílies voluntàries que s’han animat a convertir-se en científics per un dia. També ens acompanyarà l’associació d’escacs, Robotix amb una demostració de robòtica educativa i el Centre d’Estudis de l’Esplai amb jocs de taula educatius.

 

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad