Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Stop Bullying

Stop Bullying

Malauradament l’assetjament escolar és un tema recurrent a moltes escoles. Es cert que avui en dia hi ha una major sensibilització per part de la societat per lluitar davant aquest fet i existeixen protocols per evitar i actuar en cas de que passi.

Stop Bullying

Per aquest motiu ens ha semblat molt interessant aquest El truco ninja de una profesora publicat a El País on una professora va crear una manera de detectar casos d’assetjament escolar.

Lectura recomanada.

 

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad