Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Extraescolar Mata de Jonc

ROBOTIX Mallorca a Mata de Jonc

Fa unes setmanes varem tenir l’oportunitat de donar a conèixer les nostres activitats gràcies a l’equip del programa Ara mateix de IB3.

Es varen apropar al col.legi Mata de Jonc, on impartim des de principis de curs l’activitat extraescolar de robòtica educativa amb LEGO Education amb alumnes de 6 a 12 anys.

Extraescolar Mata de Jonc

Vos animem a que passeu un bon moment amb aquest entretingut vídeo, que explica de forma breu i clar en què consisteixen les nostres activitats, els objectius i la seva dinàmica. I quina millor explicació que la proporcionada pels propis alumnes!

Al marge de l’expectació que va suposar per aquests nins i nines que vingués la pròpia televisió a la seva escola, el més important fou comprovar la il.lusió i ganes que tenen a l’hora de fer aquesta extraescolar. Li donam molta importància a que s´ho passin bé durant l’estona de l’activitat, per crear i dissenyar mitjançant la robòtica educativa. 

Diversió + curiositat formen una equació imbatible…

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad