Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Els nins i nines de Son Gotleu gaudeixen del Campus STEAM

Després del confinament i de mesos sense escola, els infants de Son Gotleu han rebut el Campus STEAM amb els braços oberts: ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques a l’abast de tothom. Tallers per jugar, per estar acompanyats i també per desenvolupar habilitats que no sabien ni que tenien. A Palma hi ha una trentena de centres que fan campus d’estiu durant els mesos de juliol i agost.

El Campus d’estiu Son Gotleu està impulsat per Ayuda en Acción i l’Ajuntament de Palma, amb el suport de la Conselleria d’ Afers Socials i Fundació Probitas, impartit per Robotix Balears i Temps Lliure Projectes entre el 6 de juliol i el 15 d’agost.

Campus d'estiu 2020
Campus d'estiu 2020
Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad