Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Campus d’estiu STEAM Inca

Del 28 de juny al 30 de juliol

Lloc: IES Berenguer d’Anoia (Inca)

Preus

Per dies, setmanes, quinzenes o la totalitat del mes de juliol.

Més informació

Jaume (676 791 955 o jaume@robotixbalears.com)

Activitats

Us proposem un apassionat viatge al futur, on els nostres valents exploradors desenvouparan habilitats científiques i computacionals, aprendran construint i programant robots, realitzant experiments per entendre ciències com la física, la química o la matemàtica, resoldran missions mitjançant l’ús adient de a tecnologia sempre sota l’ideari lúdic que ens caracteritza.

Hi haurà matinera de 7:30 a 9:00h  disponible i també hi ha possibilitat de menjador i custòdia de 14:00 a 15:30h.

Està dirigit a nins i nines entre 6 i 14 anys.


 

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad