Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Tot a punt per a la First Lego League 2020

L’equip Brain Makers del CEIP Miquel Duran i Saurina ja ho té tot quasi a punt per la FIRST LEGO League LEGO League, que tendrà lloc el 15 de febrer a la Universitat de les Illes Balears Aquesta competició internacional, que es celebra a Palma, és el programa que fomenta les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves de 10 a 16 anys mitjançant experiències d’aprenentatge úniques.

A partir d’un desafiament anual se’ls planteja resoldre problemes de el món actual com ara el reciclatge, l’educació o les energies renovables. Mitjançant la seva resolució, els joves prenen contacte amb la ciència i la tecnologia, i aprenen habilitats i competències per al seu futur professional i personal, entre elles el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació. FIRST LEGO League forma part dels 4 programes FIRST que fomenten i estimulen l’interès per les matèries STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques) entre els 4 i 18 anys. Participa en els programes FIRST.

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad