Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Campus tecnològic Manacor

El campus Tecnològic té la finalitat de despertar interès en la tecnologia i enginyeria, i especialment, en la robòtica. Un estiu ple de diversió i aprenentatge on els nins i nines aprendran la utilitat de la robòtica i tecnologia avui en dia mitjançant divertits reptes i missions a superar en equip.

Està dirigit a nins i nines entre 6 i 14 anys.

El Campus Tecnològic estirà disponible a la nostre seu el Centre Bit Raiguer (Inca) i al Centre Es Pla (Manacor).

INSCRIPCIONS CAMPUS MANACOR

Per més informació contacta amb nosaltres. També ens pots contactar mitjançant el número de telèfon 635 055 350 (Sebastià).

Us esperem a tots i totes!

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad