Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Activitats extraescolars a Inca

Campus d’estiu

Aquest estiu Robotix Balears presenta dues modalitats de campus, STEAM Campus d’estiu i el Campus tecnològic.

STEAM Campus es realitza a PalmaLlucmajor i Binissalem i té la finalitat d’apropar-nos a les ciències, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques a partir d’activitats de lleure. Aquest estiu col·laborem amb è Temps lliure en la realització d’aquest campus i estem convençuts i convençudes que serà molt divertit!

El Campus Tecnològic es realitza a Inca i Manacor té la finalitat de despertar l’interès cap a la tecnologia i enginyeria i, especialment, cap a la robòtica. Aquest estiu volem mostrar als nostres alumnes l’aplicació de la tecnologia i la robòtica avui dia a partir de divertides proves on mostraran el seu talent com a futurs i futures enginyers/es!

INSCRIPCIONS CAMPUS TECNOLÒGIC INCA

INSCRIPCIONS CAMPUS TECNOLÒGIC MANACOR

INSCRIPCIONS STEAM CAMPUS PALMA

INSCRIPCIONS STEAM CAMPUS LLUCMAJOR

INSCRIPCIONS STEAM CAMPUS BINISSALEM

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad