Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

STEAM Campus d’estiu

El campus STEAM cerca potenciar i incentivar la curiositat dels infants envers el món que els envolta, utilitzant l’experimentació com a eina per a descobrir els misteris de la ciència, la tecnologia, enginyeria, l’art i les matemàtiques.

Està dirigit a nins i nines de P3 a 2n d’ESO.

El campus STEAM estirà disponible al Col·legi L’Assumpció (Binissalem), Col·legi Coop. Son Verí Nou (Llucmajor) i a l’Escola Mata de Jonc (Palma)

INSCRIPCIONS STEAM CAMPUS

Per més informació contacta amb nosaltres. També ens pots contactar mitjançant el número de telèfon 635 055 350 (Sebastià).

Us esperem a tots i totes!

Campus d'estiu 2019
Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad