Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Robotix Day 2019

El dissabte 1 de juny de 2019, el Col·legi Sant Pere (Palma) acull el ROBOTIX Day que es centra en l’arqueologia i que té com a repte la recuperació del patrimoni històric

Després del gran èxit de la WeDo PARTY tornem a més bauxa que mai per convidar-vos a una nova jornada STEAM: viurem una nova exhibició de robòtica educativa amb més de 100 grups de nins i nines de 9 a 14 anys que estan participant a les activitats extraescolars en STEAM impartides per Robotix Balears, representant oficial de LEGO Education a les Illes Balears.

Aquest trimestre hem treballat l’exploració arqueològica investigant la cultura Maia a través d’un aprenentatge lúdic i significatiu.   Un model que ben aviat volem replicar en els nombrosos jaciments existents a les Illes Balears, per posar-los en valor i fer que els alumnes es sentin protagonistes i part de la nostra història. 

Durant la jornada, en horari de 10:00 a 14:00, els diferents equips hauran de superar, en un termini màxim de 10 minuts, totes les proves possibles per tal d’aconseguir reconstruir l’antiga ciutat maia de TIKAL i poder reconstruir el Temple del Gran Jaguar.

Aquesta exhibició és també una excel·lent oportunitat per compartir amb les famílies, escoles i entitats que podran contemplar els coneixements adquirits a partir de l’aprenentatge amb robòtica, el pensament computacional i les STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques).

Per aquest motiu ens faria molta il·lusió comptar amb la vostra presència i colaboració per donar impuls a aquesta iniciativa de Robotix Balears que promou crear millors ciutadans.

Aquí podeu consultar el cronograma dels equips i l’aula on realitzaran la mostra:

Robotix Day

Preguem confirmació a tots els equips mitjançant el formulari que us hem enviat per correu electrònic o whatsapp. Si no us ha arribat, per favor, contacteu amb nosaltres al 650 40 87 47.

Us esperem aquest dissabte 1 de juny al Col·legi Sant Pere!

*Esdeveniment exclusiu per a alumnes de l’extraescolar amb Robotix Balears i les seves famílies i amistats.

Robotix Day
Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad