Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Acord de col·laboració entre Robotix Balears i Be Steam

Nins, nines, pares i mares, professors, professores, el nou curs ja està aquí i des de Robotix Balears us volem desitjar que sigui ben profitós i estigui ple d’aprenentatge i diversió. 

Comencem una nova etapa, on ens tornarem a reunir a les aules per conèixer, compartir, experimentar, aplicar i aprendre tots plegats per seguir desenvolupant-mos com alumnes, com a pares i mares i com a professionals de l’educació.

Comencem aquest nou període arribant a un acord de col·laboració entre Robotix Balears i be-Steam, dues entitats que comparteixen una visió de com ha de ser l’educació dels nostres alumnes, basada en el desenvolupament de competències i habilitats, que desperta vocacions cientificotècniques amb un mètode proactiu, d’aprendre fent i descobrint. 

Esteu atents i atentes a les nostres xarxes socials i plana web perquè ben aviat començarem a parlar dels projectes que durem a terme tan a nivell curricular com extraescolar

 

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad