Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Equip Robotix

T’agradaria treballar amb nosaltres?

El curs 2018/2019 ja està arribant i ens agradaria incorporar nous facilitadors/es que ens vulguin acompanyar durant el curs impartint activitats relacionades amb els àmbits de ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques.


Què us podem oferir?

 • Una formació oficial i certificada per LEGO Education Academy en Robòtica Educativa.
 • Un contracte de durada determinada a temps parcial.
 • Horari: Migdies i capvespres de dilluns a divendres i dissabte (de manera puntual), en horari flexible que es pugui compatibilitzar amb els estudis i/o altres feines.
 • Formar part de l’equip de Robotix Balears i poder compartir experiències amb altres estudiants i professionals de diferents rames relacionades amb l’educació i la ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques.

Què esperem dels nostres facilitadors/es?

 • Imprescindible: Estar estudiant el grau en Magisteri, Pedagogia, Educació Social o Enginyeria i/o tenir la titulació de monitor/a o director/a de temps lliure així com experiència en treballar amb nins i nines en campus, clubs d’esplai, activitats esportives, associacions, activitats extraescolars, ect.
 • Imprescindible: Disponibilitat i compromís per treballar durant tot el curs (d’Octubre a Juny).
 • Imprescindible Permís de conduir i vehicle propi.
 • Imprescindible: Català i Castellà (a nivell oral i escrit).
 • Valorem altres idiomes com l’Anglès i Alemany.Quines tasques desenvolupareu?

 • Impartir activitats extraescolars de robòtica educativa, principalment, a nins i nines entre 4 i 16 anys des d’una perspectiva STEAM, tenint en compte àmbits com la ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques per enriquir les activitats i facilitar l’aprenentatge de competències i habilitats del s. XXI així com promoure interès per aquestes disciplines entre els nins i nines.
 • Implementar la metodologia de LEGO Education.
 • Garantir la correcta comunicació entre el col·legi (o associació, ajuntament, campus, ect.), la família i Robotix Balears.
 • Preparar i gestionar el material necessari segons les activitats plantejades.
Us recomanem que doneu una ullada a la plana web i a les nostres xarxes socials (@robotixbalears) per conèixer millor el nostre projecte!

Si creieu que teniu aquestes característiques i esteu interessats en el nostre projecte, contacteu amb nosaltres enviant un correu a la següent adreça sebastia@robotixbalears.com, indicant el vostre interès a formar part dels processos de selecció.

Fins aviat!

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad