Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

T’agradaria treballar a ROBOTIX Mallorca?

El nou curs 2017-2018 ja ens està esperant després d’un espectacular curs 2016-2017 on varem estar presents en un munt d’escoles per tot Mallorca.
L’èxit d’assistència, el fort interès de pares i mestres per aquesta nova extraescolar, l’incorporació d’una activitat diferent a les habituals i el recolzament d’una marca com LEGO Education són alguns dels trets significatius.

Malgrat patim la calor de l’estiu, continuem la nostra tasca preparant noves activitats, nous materials i noves incorporacions al nostre equip.

Ens agradaria incorporar nous monitors que ens vulguin acompanyar durant el curs vinent a ROBOTIX Mallorca perquè puguin impartir les nostres activitats extraescolars amb robòtica educativa de LEGO Education, com a part de la nostra missió en facilitar l’aprenentatge de les competències i habilitats del S.XXI així com promoure les vocacions científiques i tecnològiques entre els nins i nines.

Si estau interessats en formar part del nostre equip, potser seria convenient que comproveu si el que cercau és el que nosaltres podem oferir.

Quina formació i experiència volem dels nostres monitors?

  • Valorem monitors/es que estiguin estudiant o tenguin titulació en magisteri, pedagogia, educació social o enginyeries.
  • Important que tenguin destresa i habilitat en informàtica
  • Es valora titulació en monitor / director de temps lliure
  • Experiència en tracte amb nens en campus, esplais, activitats esportives, associacions, activitats extraescolars…
  • Experiència en adreça de grups grans i petits
  • Imprescindible permís de conduir i vehicle propi.
  • Imprescindible: Català i Castellà (a nivell oral i escrit)
  • Es valora: Inglés i Alemany
Quines tasques desenvolupareu?

  • Realització d’activitats extraescolars amb LEGO Education ROBOTIX MALLORCA per a nens i nenes entre 4 i 16 anys, dins dels paràmetres de qualitat establerts
  • Implementar la metodologia de LEGO Education
  • Garantir la correcta comunicació entre el col·legi, la família i ROBOTIX MALLORCA
  • Preparar i gestionar el material segons les activitats plantejades

Si creieu que teniu aquestes característiques i estau interessats en el nostre projecte, contacteu amb nosaltres enviant email a la següent adreça sebastia@robotixmallorca.com indicant el vostre interès en formar part dels processos de selecció (No envieu cap CV). A continuació vos enviarem el nostre model de CV perquè ho pugueu omplir.

Important: només acceptarem CV que vinguin amb el nostre model.

 

Model_CV_Robotix_Mallorca.doc

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad