Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Fira de la Ciència i la Tecnologia Inca

Fira de la Ciència i la Tecnologia a Inca

Aquest proper cap de setmana tindrà lloc la Fira de la Ciència i la Tecnologia a Inca organitzat per Ajuntament d’Inca amb la finalitat de fomentar i apropar la ciència i la tecnologia al públic de totes les edats.

Robotix Mallorca ha estat convidada per impartir uns tallers de robòtica educativa amb recursos de LEGO Education adreçat als nins i nines en edats de 6 a 10 anys.
 
Començarem el dissabte dia 29 en horari de 17:00 a 18:00 i de 18:15 a 19:15  El dia següent, diumenge 30, ho repetirem al mati (10:30 – 11:30 i 11:45 – 12:45) i al capvespre (17:00 -18:00 i 18:15 -19:15).

Fira de la Ciència i la Tecnologia Inca

El lloc escollit és a la nostra carpa ubicada la Plaça de Mallorca juntament amb la resta d’expositors vinculats a la ciència i tecnologia.

Si voleu més informació, aquest vídeo dóna més informació.

Malauradament ja no quedem moltes places lliures, ja que les inscripcions han volat. Consulteu aquest enllaç per poder comprovar en quins horaris encara hi ha algunes places.

#incaciutat #tecnologia #roboticaeducativa #LegoEducation

 

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad