Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Coneixes les nostres activiitats extraescolars?

Fa diversos mesos vam començar el curs escolar 2015-2016 amb una novetat per als centres educatius de Mallorca: una activitat extraescolar que desperta l’interès per la ciència i la tecnologia de forma divertida en els nins i nines entre 4 i 16 anys, mentre desenvolupen les habilitats i competències del segle XXI, utilitzant com a plataforma els recursos i metodologies de LEGO Education.

Comptem amb una experiència de 10 anys en activitats extraescolars basades en LEGO Education i presents en més de 250 escoles i centres acadèmics i amb més de 15.000 alumnes a tot Espanya.

Els continguts de les activitats extraescolars s’han desenvolupat a partir de la metodologia i recursos de LEGO Education i els nostres facilitadors estan acreditats com a formadors a través de la LEGO Academy.

Si el teu centre escolar està interessat en conèixer amb més detall en què consisteixen aquestes activitats i com les realitzem, no dubtis en contactar amb nosaltres.

 

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad