Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Campus de Pasqua STEAM Maó

El campus STEAM busca potenciar i incentivar la curiositat dels infants envers el món que els envolta, utilitzant l’experimentació com a eina per a descobrir els misteris de la ciència, la tecnologiaenginyerial’art i les matemàtiques

Està dirigit a nins i nines de 6 a 14 anys i es durà a terme duran els dies 23,24,25 i 26 d’Abril a Maó.

Horaris: De 9.00 a 13.30h (acollida a partir de les 8.30h)

Inscripcions aquí

Per més informació contacta amb: maria@robotixbalears.com/ 690 076 737

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad