Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

El tallers Story Starter a IB3 Ràdio

Sebastià Cirer, director d’operacions de Robotix Balears i Elies Ramírez, facilitador de Robotix Balears i bibliotecari a Selva participarem al programa Al Dia, el magazine matinal d’IB3 Ràdio. Allà explicaren com introduïm la robòtica educativa a les biblioteques de Mallorca a través de Story Starter, els taller de contacontes on els participants són els que creen la història i que es converteixen en participants actius a partir d’una metodologia que fomenta la creativitat, el treball en equip, l’expressió oral i corporal. Uns tallers que desenvolupam amb la colaboració del Consell de Mallorca a través del seu departament de Cultura

Podeu escoltar la nostra intervenció aquí

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad