Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Extraescolar de robòtica educativa amb LEGO Education

Activitats extraescolars amb LEGO Education

Ja hem entrat al darrer trimestre de curs i, deixant de banda exàmens i festes de fi de curs, convé pensar en cóm ens agradaria que fos el curs 2016-2017. Entre els temes que s’haurà de pensar i planificar estan les activitats extraescolars que les escoles i les AMIPAs volen oferir pels seu alumnes.

Extraescolar de robòtica educativa amb LEGO Education

No dubteu en contactar amb nosaltres per conèixer les activitats basades en robòtica educativa amb LEGO Education que oferim a moltes escoles de Mallorca. 

La combinació de creativitat, tecnologia, treball en equip i diversió és el “secret” de l’èxit d’aquesta activitat.

 

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad