fbpx
Campus d'estiu a Inca

Campus d'estiu a Inca

INSCRIPCIONS CAMPUS INCA

Ara més que mai els nins i nines necessiten recuperar les rutines d’oci, aprenentatge i les activitats en grup, seguint les màximes recomanacions d’higiene i seguretat. En el Campus STEAM Estiu 2020 pretenem treballar les àrees de coneixement STEAM a traves del joc, els tallers i les gimcanes… Ho passarem bé!

No és un campus només de robòtica o tecnologia.   Ni es tracta de repetir activitats que els alumnes, que ja han participat en les nostres activitats extraescolars que impartim a moltes escoles, hagin pogut fer.

Data

Del 29 de juny al 31 de juliol

Lloc

Centre Bit d'Inca

Preus

Per 1 setmana: 90€

Per 2 setmanes: 170€

Per 3 setmanes: 240€

Per 4 setmanes: 295€

A qui va adreçat?

El Campus STEAM Estiu 2020 engloba nins i nines de Primària i Secundària. Aquestes edats aniran dividides en dos grups:

  1. Nous Inventors: nins i nines de 1er a 4er de Primària
  2. Joves Científics: joves a partir de 5è Primària

    Dins d’aquests grups, segons el nombre d’inscripcions, es realitzaran diversos subgrups segons l’edat per adaptar-nos al màxim a les necessitats dels infants i joves.

Objectius

Oferim un ampli ventall d’activitats formatives dirigides a totes les edats, amb jocs i tallers de mil temàtiques diferents. El nostre objectiu fonamental és estimular als infants i joves fent que el fet d’aprendre sigui un procés divertit i emocionant. A traves d’un fil conductor que enllaçarà les diferents activitats, els infants i joves aniran descobrint el món que els envolta i introduint-se en el mon STEAM a través de moltes activitats.

La innovació, l’experimentació i les manualitats són els grans eixos a través dels quals els nens i nenes aniran coneixent el món de les ciències, la tecnologia, les matemàtiques, l’enginyeria i l’art (les inicials d’STEAM en anglès. Cada setmana treballarem un nou repte per descobrir diferents aspectes del món que ens envolta, com poden ser la conductivitat, la mecànica, el magnetisme, la robòtica…

Cada setmana tindrà una fil conductor que ho aplicarem a les activitats de STEAM i de lleure, com l'espai, el reciclatge o el món submarí.

INSCRIPCIONS CAMPUS INCA


Més informació i Inscripcions

676 791 955 (Jaume) o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Campus d'estiu 2019
Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline