fbpx
Activitats extraescolars al Centre Bit d'Inca

Activitats extraescolars al Centre Bit d'Inca


 

Robotix Balears també ofereix la possibilitat de fer les activitats extraescolars a les nostres instal·lacions al Centre BIT a Inca. Si per qüestions d'horari no us va bé assistir a les extraescolars de la vostra escola o bé no s'ofereix l'extraescolar de robòtica a la mateixa, podeu venir i participar en la nostra seu (fer clic aquí per saber on estem).

Es seguiran tots els protocols establerts sobre el COVID-19 amb les mesures higièniques, de control i protecció que ja hem vengut aplicant durant els campus d'estiu i altres tallers que hem desenvolupat a Mallorca des del mes de juny sense cap contagi.

Activitats extraescolars

Oferim tres modalitats:

ROBOTIX I (de 6 a 8 anys)
A través de l'exploració del funcionament de Màquines i Mecanismes, els nens i nenes actuen com els nostres joves científics i enginyers per investigar i comprendre el funcionament de les màquines i mecanismes senzills del dia a dia, com engranatges, palanques, rodes i eixos.

Serà el primer pas per a la introducció a la robòtica amb LEGO® WeDo, que els permetrà construir i programar el seu propi robot per superar diferents reptes d'una manera divertida.

ROBOTIX II (de 9 a 12 anys)
Els alumnes dissenyaran, construiran i programaran els seus primers robots amb LEGO® MINDSTORMS EV3, utilizant peces de LEGO i sensors. Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels motors ia utilitzar diferents sensors com el tacte, la llum, els ultrasons i el so.

ROBOTIX III (de 13 a 16 anys)
Els alumnes d'educació secundària a més d'aprendre a dissenyar, construir i programar amb LEGO® MINDSTORMS EV3, treballaran amb màquines i mecanismes motoritzats combinats amb energies renovables i pneumàtica així com introducció a Arduino.

L'horari serà una sessió setmanal d'una hora de durada i pot ser dilluns o dijous de 18,00 a 19.00 h. Els grup i horaris es poden adaptar o variar en funció de les necessitats de les famílies, del nombre d'inscripcions rebudes i la disponibilitat dels inscrits/es.


Activitats extraescolars
Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline