fbpx
STEAM Party Balears

STEAM Party Balears

STEAM Party Balears és un gran esdeveniment, per famílies amb nins i nines de 6 a 16 anys, en el qual ens unim per aprendre i divertir-nos plegats i on podreu gaudir de moltes activitats i tallers sobre ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques.


L’objectiu d’aquesta trobada familiar és fomentar el coneixement I la interacció dels nins I nines amb les STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art I Matemàtiques).

A través de petits reptes, els nins i nines reflexionen, experimenten i treballen en equip per trobar una solució. Pretenem que aquest procés serveixi per aprendre a aplicar els conceptes de les STEAM a la vida real i competències com el treball en equip, creativitat i innovació, resolució de problemes, pensament crític i aprendre a comunicar amb els altres.És un esdeveniment gratuït que es desenvoluparà arreu de les Illes Balears. La primera edició va ser el passat dissabte 2 de juny del 2018 a Inca (Mallorca), va ser una tarda ben entretinguda plena de diversió i aprenentatge, amb música, castells inflables i tallers de la mà de LEGO Education Robotix Balears i altres col·laboradors. Esperem en ganes la següent!


Per més informació contacta amb nosaltres.

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline